Workshops

Wil je je stem beter leren kennen?Ontdekken welke stemkleur met welke emotie te maken heeft? Ben je nieuwsgierig naar de sopraan, de alt , de tenor en de bas in je eigen stem? Wil je ervaren wat verschillende klanken voor emoties oproepen?

Alle zangstemmen:  sopraan, alt, tenor en bas hebben, behalve een eigen hoogte, ook een eigen klankkleur en emoties. Ze  resoneren allen op een andere plek in je lijf.

Iedere zangstem in deze workshop heeft zijn of haar eigen karakter en naam: De bas bijvoorbeeld noemen we Boris, het is de zware en krachtige ongevormde oerstem die uit je buik komt. De tenor, Antonio, staat voor de macho, de wilskracht. Deze vindt zijn oorsprong in het middenrif.

Sommige klanken zul je prettig vinden en andere zullen onwennig of zelfs akelig in je oren klinken. Je gaat op zoek wat dit over jou zegt en wat je hierin te ontdekken hebt. We werken met improvisatie van klanken, met melodie en ritme, met en zonder pianobegeleiding. Je hoeft geen zangervaring te hebben of ‘mooi’ te kunnen zingen om mee te kunnen doen!

Tijd en plaats

De workshop wordt vindt plaats op zaterdag, 21 maart van 10.00 tot 16.00 uur in
Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, 7207GN Zutphen.

Vanaf 9.30 uur ben je welkom. Je zorgt voor je eigen lunch.
kosten: €75,- inclusief koffie, thee en soep tijdens de lunch.

Opgeven

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: info@la-ballade.nl met daarin je naam, leeftijd en telefoon nummer. 

Als datum van inschrijving geldt de overschrijvingsdatum van het inschrijfgeld van €75,-.

Je kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer: NL78ASNB 070 891 8050 t.n.v. V. van den Brink, ov.v. “Workshop Maart 2020”.

Uiteraard krijg het het geld teruggestort als de workshop niet door gaat. 

Annuleren

Tot twee weken voor de aanvang van de workshop kun je deze via een mail annuleren. Je bent dan alleen €15,- administratiekosten verschuldigd. 

Na deze periode is geen restitutie meer mogelijk.